Ski & School, wintersport voor scholen

Vanuit ons enthousiasme en ondernemend gevoel zijn wij met Ski&School begonnen. De passie die wij hebben voor wintersport en het gevoel van vrijheid op de ski’s willen wij graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Door onze ervaring en goede contacten binnen Oostenrijk hebben wij op dit moment in Flachau verschillende samenwerkingen weten te bewerkstelligen.

Bij Ski&School ga je niet op een schoolreis maar ervaar je als groep het echte wintersport gevoel. Door alleen de beste samenwerkingen aan te gaan, wordt de reis van a tot z geregeld door professionele, vaak lokale specialisten.

Door middel van deze contacten hebben wij een uiterst concurrerende formule opgezet specifiek voor scholen “Ski&School”. Door gebruik te maken van de lokale skischool Sport am Jet garanderen wij zowel voor beginnende als voor gevorderde skiërs les op maat. Tevens is Sport am Jet de locatie waar het materiaal gehuurd word en elke dag gestald kan worden in de daarvoor geregelde verwarmde lockers op maar 50 meter van het gondelstation. Hierdoor zijn de leerlingen direct na het skiën vrij van het ski materiaal en zal het materiaal in uitermate goede kwaliteit blijven en niet zoals in vele gevallen onderin de bus terecht komen.

Het verblijf binnen Snowspace Flachau gebeurt in de door ons zorgvuldig uitgezochte jeugdhotels. Dicht bij de piste of juist in de rust, wat verder van de après-ski, elk jeugdhotel heeft zijn eigen voordelen.

In het Salzburger Ski-Amadé en in het bijzonder Flachau staat bekend om zijn après–ski, maar ook om de vele activiteiten naast het skiën. U zult ontvangen worden door een Ski&School gids die alle ins en outs kent van het gebied. Hiermee staat u als gezelschap al 1-0 voor op alle andere vakantie.

Kijkt u gerust verder op onze site. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet,
Het Ski&School team

 

Video's

Voor meer kijkplezier, kun u terecht op ons youtube kanaal.