Terug naar Nieuws.

Nieuwe Samenwerking

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een mooie samenwerking zijn aangegaan met Alpenzeit.
Leuke accommodatie die perfect is voor stellen/families en ook geschikt is voor groepen tot 30 personen.

Het is een net nieuwe accommodatie en hebben dan ook sinds kort een facebook pagina. Het zou leuk zijn als jullie ze aan wat likes helpen!


Kijk voor meer info op http://www.alpenzeit.nl/

 

Alpenzeit in het kort!


Ons nieuw gerenoveerde Bed&breakfast ligt centraal in Flachau/Reitdorf op 5 minuten van het dalstation “Spacejet”. Wij bieden u nieuw ingerichte, sfeervolle hotelkamers met douche en toilet voorzien van heerlijke bedden, kabel tv, internet, een mooie ontbijtruimte, tevens ruimte om ’s avonds te ontspannen en een grote kinder-speelruimte met internet, tv, playstation, Wii, lego, knexs, en andere spelen. Vanzelfsprekend is er een skiruimte in ons huis aanwezig.

Bed & Breakfast
Onze B&B is heerlijk rustig gelegen aan de rand van het dorp Flachau in de wijk Reitdorf. Binnen een straal van 5 minuten bent u op de piste, het zwembad thermen Amade, bij de winkels of bij de diverse restaurants en sfeervolle hutten. Zowel de skibus als de langlaufloipe “de tauernloipe” loopt langs het huis.

Families & Groepen
Voor families en groepen is het huis ook zelfverzorgend af te huren. U beschikt dan over alle voorzieningen in het huis inclusief volledig ingerichte keuken waar u zelf uw maaltijden kunt bereiden. Het huis beschikt over maximaal 30 bedden.