Nieuws

Ligt er al wel sneeuw? kan er geskied worden tot aan het dal? Wie heeft deze vragen niet vlak voor je op vakantie gaat.

Nog enkele dagen en dan begint de eerste echter wintersport week voor vele Nederlanders in  het seizoen 2016-2017! Veel mensen in onze omgeving vragen ons altijd van alles als het gaat om skiën. Heb ik de juiste ski's, zijn dit wel goede handschoenen, hoeveel les moet ik nemen etc... De laatste weken voor het echt los barst gaat het echter bij iedereen maar om 1 ding! LIGT ER AL WEL GENOEG SNEEUW?  

Lees het hele bericht

Iedereen kan skiƫn!

Skiën kan iedereen, OOK met een beperking! Ski&School onderscheid zich doordat wij samenwerken met verschillende leraren die ervaring hebben met alle beperkingen. op steeds meer scholen zien wij dat er kinderen zijn met een beperking waarvoor vaak extra aandacht benodigd is. Wij vinden het belangrijk dat ook deze kids met extra zorg op een zo tof en normaal mogelijke manier leren skiën. Wij kennen geen beperking waarmee je niet kan skiën! 

Lees het hele bericht

Nieuwe Samenwerking

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een mooie samenwerking zijn aangegaan met Alpenzeit. Leuke accommodatie die perfect is voor stellen/families en ook geschikt is voor groepen tot 30 personen. Het is een net nieuwe accommodatie en hebben dan ook sinds kort een facebook pagina. Het zou leuk zijn als jullie ze aan wat likes helpen! Kijk voor meer info op http://www.alpenzeit.nl/

Lees het hele bericht

Sunset Snowbiken bij Ski & School

Vanaf seizoen 2015/2016 nieuw en exclusief bij Ski & School.

Lees het hele bericht

Opening skiseizoen van 04.12 tot 08.12.2014 - let's go!

Party in Flachau. De pistes gaan weer open op 4 december. 

Lees het hele bericht