Mogelijkheden

Er bestaat deze week de mogelijkheid zonder meerkosten met de gevorderden het top-gebied van Zauchensee, het gebied van St. Johann – Alpendorf, of het gebied van   Schladming met zijn bekende “Planai” te ontdekken. De snowboarders kunnen hun hart ophalen tijdens de lessen in Flachau. Vanzelfsprekend nemen we u op verzoek een  dag mee naar het super moderne snowboardmekka Flachauwinkel met zijn beroemde funpark. Naast skiën kunnen we deze week tegen meerkosten rodelen, segway rijden, snowbiken, snowkarten,een bezoek brengen aan de atomic fabrieken, zwemmen in thermen amade, etc. 

 

Snow bike

Snow-biking is fun. Scheuren over de pistes op een special ontwikkelde bike o.l.v. een gids.
Fantastische groepsbeleving.

 

Rodelen

Rodelen is een sport geschikt voor jong en oud. In Flachau kennen we uitdagende rodelbanen geschikt voor student en begeleiding.

 

Therme Amadeè

Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Nieuw is het enorme wellness complex van Flachau. Zwemmen, relaxen, reuze glijbanen, vooral plezier maken. Heerlijke afsluiting van de skiweek.

 

Winter hiking, Sneeuwschoenwandelen

Er is nog geen afbeelding geplaatst.
Door de dikke ongebaande sneeuw van Flachau dwars door de bergen naar het dorp Flachau-winkel. Flink werken met fantastische uitzichten.

 

 

Cross-country skiing, langlaufen

Flachau en Salzburger Sportwelt hebben 220 km aan geprepareerde loipes. U kunt uw hart ophalen als verwende langlaufer.

 

Paardenslee

Even heerlijk relaxen onder een dekentje via de traditionele paardenslee door Flachau.

 

Segway

Segway is weer zo’n mooie funsport. Heerlijk door de sneeuw of een ronde door het dorp op deze gemotoriseerde twee wieler.

Video's

Voor meer kijkplezier, kun u terecht op ons youtube kanaal.